Acties

Acties

Binnen de Herstelde Hervormde Gemeente van Boven-Hardinxveld worden verschillende acties gehouden.

 

Oud papier (gehele jaar door)

Als gemeente sparen we met elkaar oud papier. Dit kan iedere zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur gebracht worden in een container die op het terrein bij DIBA (Rivierdijk 409)  staat. 
Bij ouderen en mensen die niet de mogelijkheid hebben om het zelf te brengen, kan het in overleg regelmatig worden opgehaald.
 

Wenskaarten (gehele jaar door)

Gedurende het gehele jaar kunt u wenskaarten kopen bij de Fam. Blokland (Nassaustraat 16). U heeft er altijd keus uit een groot assortiment wenskaarten en kunt er ook terecht voor wat kleine present-/kado-artikelen.
 
In december is er daarnaast ook een groot assortiment aan Kerst- en Nieuwjaars-wenskaarten. 
 

Winteractie (Februari)

(Veelal) In februari houden we een Erwtensoep- en Worst-actie. Bij de kerkbode krijgt u dan een bestelformulier. U kunt ook bestellen via de mail/website.
 

Verkoopdag (Mei/Juni)

Jaarlijks wordt er door de verkoopdagcommissie een verkoopdag georganiseerd.
Vaak is dit op een zaterag eind mei of begin juni. De opbrengst van deze dag gaat voor de helft naar de kerk en de andere helft gaat naar een goed doel. Op deze dag staan ongeveer 40 kramen met etenswaar, kado artikelen etc. Voor de jeugd zijn er verschillende dingen te doen. Deze dag is ook bedoeld om de onderlinge band te verstevigen.
 
Als u geïnteresseerd bent, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We kunnen altijd hulp op en rond deze dag, sponsors en mensen met ideeën of kraamvulling gebruiken. 
 

Fietstocht (September)

Door de Jeugdvereniging 16+ óf door andere vrijwilligers wordt jaarlijks een fietstocht uitgezet. Deze fietstocht vindt normaliter begin september plaats.
 

Roombroodjesactie (Oktober)

Door de Jeugdvereniging 16- wordt  jaarlijks een Roombroodjes-actie georganiseerd, meestal in oktober.
 

Eindejaarsactie (December)

In december wordt er een vers gerookte Zalm-actie (uit URK) gehouden. Ook kan men dan Grillworst en Heukelumse krakelingen bestellen. Bij de kerkbode krijgt u dan een bestelformulier. U kunt ook bestellen via de mail/website.
 
 
 
Heeft u vragen over bovengenoemde acties, oud papier of wilt u een actie organiseren? Dan kunt u contact opnemen met  Jan Arie Versloot (telefoonnummer 0184617296 of 0626298832) of via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Saturday the 25th.                                                                                                                                                                                     inloggen
Commission Junction Review.