Startpagina

Live uitzending

Het is de bedoeling dat in de loop van februari 2020 de kerkdiensten te beluisteren zijn via de pagina Kerkdiensten beluisteren.

Besloten is om uitzendingen van kerkdiensten niet meer te laten verlopen via Kerkdienstgemist.nl, maar via Kerkdienstluisteren.nl. Laatstgenoemde aanbieder biedt dezelfde dienst tegen aanzienlijk gunstiger tarieven.

Gedurende een overgangsperiode wordt er door beide aanbieders uitgezonden. Hiermee wordt uitval voorkomen en geborgd dat de overgang soepel verloopt.

 

Om live met onze kerkdiensten mee te luisteren kunt u op de afbeelding Preek beluisteren hieronder klikken. Er wordt dan een nieuw venster opgestart, waarin de preek wordt 'afgespeeld'.

 

Belangrijk om te weten: 

Op Ipads, Iphone's, Androidtoestellen en andere mobiele aparaten werkt vaak de onderstaande link niet. Dit komt in een aantal gevallen omdat deze apparaten het programma 'Flash player' niet ondersteunen. Om met deze apparaten mee te kunnen luisteren, moet u (vanaf uw mobiele apparaat) naar de 'Play Store' en kunt u de app Kerkdienstgemist downloaden en installeren. Binnen deze app kunt u dan onze gemeente, HHG Boven-Hardinxveld, opzoeken en op die manier alsnog met ons meeluisteren.

Per 1 juni 2019 zijn er aanpassingen gedaan bij Kerkdienstgemist.nl. Mocht de bovenste optie niet werken, dan kunt u de 2e optie proberen.

 

Krijgt u de kerkdienst niet te horen en is het na 1 juni 2019? Probeer dan onderstaande link.

De gebruikelijke aanvangstijden van kerkdiensten zijn:

 

Zondagochtend 09:30 uur
Zondagavond 18:00 uur
Weekdiensten 19:30 uur

 

Elke online uitgezonden kerkdienst kost ongeveer € 15,--.

Bent u een regelmatige luisteraar? Mogen wij u dan vriendelijk verzoeken om, indien mogelijk, een kleine bijdrage te doen op rekening: NL43 RABO 03950.70.872 ten name van Kerkvoogdij Hersteld Hervormde Gemeente te Boven-Hardinxveld

 

Heeft u de live-uitzending gemist? Preken kunt u hier een periode van ca. 2-3 weken achteraf nog in zijn geheel beluisteren. Staat de gezochte preek of preekdatum er niet tussen, dan is de bewuste dienst niet ingepland geweest óf er is een storing opgetreden waardoor deze preek achteraf niet beschikbaar is gekomen.

Daarna worden de preken van de website afgehaald. Deze zijn dan nog wel op te vragen, maar niet meer direct beschikbaar. 

Friday the 14th.                                                                                                                                                                                     inloggen
Commission Junction Review.