Collectebonnen

Collectebonnen

Binnen onze gemeente kan gebruik worden gemaakt van collectebonnen. Bent u woonachtig binnen de dorpskern van Boven-Hardinxveld, dan kunnen de kerkbonnen bezorgd worden. Bestellingen vóór donderdagavond 19:00 uur worden dezelfde week nog bezorgd, bestellingen ná dit moment niet en kunnen ook in de daaropvolgende week worden bezorgd. Woont u buiten de dorpskern, dan kunt u ze in overleg afhalen.

 

Kerkbonnen zijn in de volgende eenheden te bestellen:

€   5,--  (strook van 10 bonnen á € 0,50)
€ 10,-- (strook van 10 bonnen á € 1,--)
€ 17,50 (strook van 10 bonnen á € 1,75)
€ 25,--  (strook van 10 bonnen á € 2,50)

 

U kunt de collectebonnen op de volgende manier wijze bestellen:

1.

 

 

U stort het totaalbedrag van de collectebonnen welke u wilt ontvangen op het bankrekeningnummer van de kerkvoogdij. Vergeet hierbij niet te vermelden:

- Het aantal stroken van welke eenheid/eenheden u wilt ontvangen

- Uw adres.

2.

 

 

 

U stuurt een email naar de bezorger van de collectebonnen en stort het totaalbedrag van de collectebonnen welke u wilt ontvangen op het bankrekeningnummer van de kerkvoogdij. Vergeet hierbij niet te vermelden:

- Het aantal stroken van welke eenheid/eenheden u wilt ontvangen

- Uw adres.

3.

 

U neemt telefonisch contact op met de bezorger van de collectebonnen en stort het totaalbedrag van de collectebonnen welke u wilt ontvangen op het bankrekeningnummer van de kerkvoogdij.

 

Collectebonnen kunnen besteld worden via: de heer J.G. Vos (Graaf Adolfstraat 17), bereikbaar via 0184-610964 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het bankrekeningnummer van de kerkvoogdij is: NL43 RABO 0395 0708 72

 

Waarom zou ik gebruik willen maken van collectebonnen in plaats van contant geld?

Er zijn meerdere redenen waarom u ervoor kunt kiezen om collectebonnen te gebruiken:

1. Het is makkelijk, omdat u nu geen contant geld meer hoeft te 'sprokkelen'.

2. Met collectebonnen kunt u naar de belastingdienst bewijzen dat u deze gift(en) heeft gedaan (zie ook de Belastingdienst).

3. Het inleveren van contant geld kost meer geld bij de bank, als het laten drukken van collectebonnen.

 

Zit er een minimum en maximum aan het te bestellen collectebonnen?

Er is geen minimum of maximum aan het aantal te bestellen collectebonnen. Per situatie is het aantal collectebonnen wat per week wordt verbruikt namelijk verschillend. Om u wellicht toch enig inzicht te geven: De gemiddelde periode waarvoor collectebonnen worden besteld ligt rond de 2 maanden.

Friday the 6th.                                                                                                                                                                                     inloggen
Commission Junction Review.