Zalmactie december 2018

Afdrukken

EINDEJAARSACTIE

Vers gerookte zalm van een rokerij uit Urk

Voor de Kerstdagen hebben we weer de gerookte-zalm-actie. Velen hebben al eerder geproefd hoe de zalm smaakt. U kunt bestellen met het bestelformulier of via de mail. De zalm is geschikt voor in de diepvries, dus u kunt er meer bestellen, zodat u er op een later moment ook nog van kunt genieten. Uw bestelling wordt bij u thuis afgeleverd op  vrijdag avond 21 of zaterdagmorgen 22 december 2017 of kan als u dat aangeeft opgehaald worden op zaterdag 22 tussen 9 en 12 uur.

De zalm kost 27,50 euro per kilo. De zalm is verpakt per halve (±450 gram) of hele (± 900 gram) zalm. Door het gewichtverschil rekenen we de kiloprijs. De exacte prijs staat straks op de verpakking.

 

Zalm als relatiegeschenk!

Geef uw familie/vrienden of personeel/relaties een zalm in geschenkverpakking cadeau! De kosten bedragen 30,- euro

 

Echte overheerlijke Heukelumse krakelingen

Aan iets bij de koffie hebben we dit jaar ook weer gedacht. De Heukelumse krakelingen kunt u ook bij ons bestellen voor de Kerstdagen. Het zijn pakjes van 10 stuks voor 3,- euro.

 

Grillworst

Net als vorig jaar hebben we grillworst. Deze worsten kosten 9 euro per stuk. Ook is er kaasgrilworst. Deze  zijn ook geschikt voor de diepvries. Ook lekker in schijfjes in de koekenpan.

 

U kunt deze producten bestellen door bijgevoegde bestellijst in te vullen of uw bestelling door te mailen. U kunt het fromulier ook HIER downloaden. U dient de bestelling uiterlijk maandag 17 december in te leveren bij:

Fam. Blokland Nassaustraat 16

Fam. Versloot Rivierdijk 135a

Of mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen: Jan-Arie Versloot 0184-617296 of 06-26298832

 

Alle data zo de Heere wil en wij leven. De opbrengst van deze actie is voor de kerk.

 

Kerstkaarten

Denk aan aan het kopen van uw kerst- en nieuwjaarskaarten bij de fam. Blokland, Nassaustraat 16.

 

Suriname, STICHTING ZORG VOOR EEN ANDER

Al vanaf 2009 hebben in Suriname een kringloop winkel genaamd.

                                            “DE  WINKEL”

Hier worden tweede hands spullen verkocht en  rest partijen van winkels.

De opbrengst gaat naar de zending  van de HHK en de Anniecrèche, dit is  een opvang voor kinderen met een beperking ,dat bijna geen subsidie ontvangt.

Al  jaren sparen we hier spullen voor, die dan in containers vervoerd worden naar Suriname, dit is een kostbare zaak, en  we proberen dit met sponsors en vracht van derden te realiseren. Hiervoor gaat Herman den Dikken  6 keer per jaar naar Suriname om de zaak in goede banen te leiden.

Al vele jaren is het restant van de verkoopdag ook daarheen gegaan. Nu de verkoopdag gestopt is  met tweede hands goederen kunt u gewoon nog al u goede bruikbare spullen brengen bij  rivierdijk 135A

Voor vragen neem contact op met:

H den Dikken, 06 53379202 of

J A Versloot, 06 26298832

Wednesday the 12th.                                                                                                                                                                                     inloggen
Commission Junction Review.